Spring Launch 2018 – Förverkliga AI-driven Data Governance & Compliance

Av Thomas Brence, Director of Product Marketing for Informatica’s Data as a Service offerings

Som vi alla vet spelar bättre och högkvalitativa data en stor roll i din organisations framgång. Men det gäller även den lösning som säkerställer att hela ditt team kan följa och utföra er Data Governance strategi. För ungefär ett år sedan förvärvade vi Diaku, en ledare inom datahantering, med målet att förbättra vår lösning för att hjälpa kunder att samarbeta och att fullt ut operationalisera sitt datastyringsprogram. Sedan dess har du kunnat höra från stora kunder, som Merck, McGraw-Hill Education och Bank of Ireland, om hur viktiga dessa produkter har varit för deras framgång. Exempelvis:

 

“I jämförelse med andra verktyg väljer vi att arbeta med Axon™ för dess kapacitet inom data governance management. Vem som helst kan använda verktyget för att se företagets påverkan av data. Du kommer att kunna få en affärsdriven global vision som definieras tillsammans med teknologin och verkställs via data governance teamet. Allt detta gör det möjligt att ta bort silos och öka samarbetet mellan affärsenheter och IT-avdelningen.” — Roberta Pape, Enterprise Information Management Data Governance Director, McGraw Hill Education

 

Och med att vi nu förenar några av våra mest kritiska verktyg för datastyrning till en enhetlig lösning kommer dina fördelar att bli ännu större. Med Enterprise Data Governance Solution kommer våra kunder kunna njuta av att arbeta med ett Axon Data Governance som fungerar sömlöst med Enterprise Data Catalog och Informatica Data Quality. Enterprise Data Governance Solution säkerställer att du kan utnyttja samarbetet mellan Business och IT fullt ut för ditt datahanteringsprogram. För att höra hur Allianz har byggt sitt datastyringsprogram med denna lösning, kolla in det här kundcase webinaret.

Dessutom har det, med regler som EU:s allmänna General Data Protection Regulation (GDPR), aldrig varit viktigare för integrationen av Secure@Source® och Axon Data Governance. Med vår Spring Launch 2018 kommer den nya lösningen att skapa grunden för Definition och Discovery för våra kunder som vill överensstämma med GDPR.

 

Genom Spring Launch 2018 lär du dig hur du kan:

  • Förbättra Business & IT-samarbetet runt kritiska mål och snabbt kunna fylla de gap som upptäcks
  • Styra processer för att garantera dataintegritet och skydd, med hjälp av beprövade funktioner som garanterar datakvalitet och förtroende
  • Förbättra produktiviteten i data governance teamet för att uppnå i timmar det som tidigare tagir veckor eller månader
  • Skala och sprida policies och regler i hela företaget

 

Jag hoppas att du lägger några minuter på att titta igenom vår Spring Launch för Data Governance & Compliance. Och jag hoppas även att du läser vår senaste Press Release på ämnet. Du kommer se hur dessa framsteg kommer att gynna ditt program för datahantering, se en demo av våra lösningar ”in action”, samt höra en av våra kunder prata om deras enterprise data governance program.

 

Vi är väldigt glada att få dela det här monumentala ögonblicket med dig!